Microsoft має намір розширити використання cloud-сервісів для НГО в Україні

В інтерв’ю для порталу «ГУРТ» координатор соціальних проектів компанії «Майкрософт Україна» Олександра Чувакова заявила, що компанія має намір тісніше співпрацювати із вітчизняними громадськими організаціями щодо надання їм безкоштовних хмарних сервісів.

Зараз українська філія міжнародної корпорації активно співпрацює із «PH International Україна», ВБО «Даун Синдром», Likar.info та МБО «Партнерство кожній дитині». В рамках наступних соціально-орієнтованих ініціатив Microsoft має намір співпрацювати із ГО «Наші діти», БФ «Крила надії», ГО «Пласт»:

«Для Майкрософт гроші — не єдина можливість співпраці. Як я вже зазначала, компанія надає безкоштовно програмне забезпечення, а також хмарний сервіс Office 365. Крім цього, наші експерти можуть бути спікерами на заходах, запрошувати ГО на внутрішні заходи, які є корисними для розвитку організації і розширення мережі контактів.

Ми плануємо зосередити свою діяльність на хмарних технологіях. В Україні це тренд, адже багато ГО не мають офісу, люди повинні мати можливість працювати дистанційно. Очікуйте новин в середині літа».

Нагадаємо, раніше Microsoft оголосила, що починає наймати на роботу аутистів в рамках однієї із своїх соціальних програм.

Читайте также:

Як використання штучного інтелекту впливає на нашу продуктивність?

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI

Як і навіщо Facebook обігріває житлові будинки

Windows падає, а Linux росте: що відбувається на світовому ринку настільних операційних систем