Освітня онлайн-платформа Prometheus оголосила про пошук викладачів в сфері ІТ

Український неприбутковий проект безкоштовних масових онлайн-курсів Prometheus оголосив про початок роботи над курсами із ключових ІТ-дисциплін.

До переліку увійдуть загальне програмування, бази даних, веб-розробка, тестування програмного забезпечення. Саме тому зараз ведеться пошук викладачів для створення онлайн-курсів з цих циклів. Співпраця пропонується за кількома напрямками.

По-перше, запрошуються фахівці із викладацьким досвідом (університет, курси, внутрішні тренінги в ІТ-компанії), котрі готові стати лектором онлайн-курсу. Такі викладачі можуть звернутись за адресою info@prometheus.org.ua або зателефонувати +38 099 141 70 92 чи написати на Facebook.

Також адміністрація проекту запрошує усіх бажаючих долучитись до надання рекомендацій потенційних викладачів та тематик майбутніх курсів. Більше деталей про параметри майбутніх курсів та умови співпраці можна дізнатись в тематичному оголошенні на DOU.

Нагадаємо, раніше платформа інтерактивного навчання «Prometheus» оголосила про випуск матеріалів для підготовки учнів до ЗНО. А в березні 2015 року «Prometheus» розіслав користувачам листа із проханням долучитися до колективного фінансування проекту.

Читайте также:

Новые технологии улучшат образование вашего ребёнка, но не его творческий потенциал

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Нам нужна новая наука прогресса