Я вніс зміни і натиснув кнопку «Update». Що сталося?

Ваші зміни записано, проте ще не передано для оновлення. Для передання змін до оновлення натисніть посилання «Оновити зони» в лівому навігаційному меню.

ВИНЯТОК: Під час налаштування WWW-редиректу зміни набирають сили відразу після натискання «Update», посилання «Оновити зони» використовувати не обов'язково.

Потрібна допомога? Пишіть нам прямо зараз

Відправити запит