Blog Imena.UA

Триває набір заявок до спецпроекту «Стартап—Ukraine»

Поки одні розповідають про тотальний занепад та кризову економіку, інші створюють продукти, сервіси та бізнеси, здатні змінити не лише життя українського суспільства, але й світовий ринок у багатьох технологічних нішах.

Ми вже говорили із багатьма такими людьми, але далеко не з усіма. Можливо, про когось із них ми не знаємо, а хтось — цілком ймовірно — не знає про наше видання. Саме тому ми запускаємо спецпроект редакції під назвою «Стартап—Ukraine».

Перший цикл інтерв’ю з українськими стартапами, винахідниками та інтернет-підприємцями вже опубліковано. Ви маєте про що розповісти? Хочете, аби про ваш стартап дізналося якомога більше людей? Тоді подальша інформація — для вас.

Що: цикл тематичних інтерв’ю та пітч-презентацій українських проектів, орієнтованих як на внутрішній, так і на глобальний ринок.

Для кого: для вітчизняної аудиторії, читачів Blog Imena.UA та тих, хто цікавиться інтернет-бізнесом в Україні.

Хто може бути учасником: стартапи віком не менше 6 місяців, котрі вже реалізували публічно доступний продукт, додаток, сервіс, інтернет-ЗМІ чи SaaS для української чи глобальної аудиторії; мають власні чи сторонні джерела фінансування; мають публікації про себе в інших ЗМІ в Україні чи за кордоном.

Що необхідно для участі: написати електронну заявку згідно з вимогами, викладеними ось тут.

Робочі мови: заявка (як і публікація про стартап) може бути українською, російською чи англійською мовами. Один претендент отримує лише 1 публікацію однією обраною мовою.

Як залишити заявку: якщо ви все оформили згідно із рекомендаціями, надішліть нам листа на info@blog.imena.ua

Терміни: спецпроект триватиме з 16 липня по 16 вересня 2015 року. За результатами обробки заявок щотижня будуть публікуватися пітчі та інтерв’ю із найбільш цікавими претендентами, яких відбиратиме редакція.

Ми чекаємо на ваші листи і заявки, щоби розказати про тих, хто готовий змінити підприємницький та технологічний ландшафт України.