Що, якби у героїв популярних фільмів був Google Assistant? Відео

Напередодні новорічних свят компанія Google випустила ролик з вже дорослим Маколеєм Калкіним. У ньому американський актор повторив культові сцени з фільму “Один вдома” для реклами голосового помічника Google.

Вже дорослий головний герой знову залишається один у будинку на різдвяні свята, але на цей раз розв’язувативсі проблеми йому допомагає голосовий помічник. Калкін управляє системою “розумний будинок”, ставить нагадування і запускає операцію “Кевін”.

Реклама доволі тепло сприйнялася аудиторією та стала вірусною тому Google не зупинився та зняв новий ролик для просування продуктів Google Assistant. В ньому показано, як розвивалися б події популярних фільмів: «Крик», «Дедпул», «Вечірка у Вегасі», «Космічна одіссея 2001 року», «Леді Берд» і «Джеррі Магуайер».  Наприклад, Дрю Беррімор в ролі Кейсі Бекер з «Крику» побачила б вбивцю через екран системи «розумного» будинку Nest і викликала б поліцію. Компанія показала рекламний ролик під час церемонії Оскар, яка відбулася 25 лютого у Лос-Анжелесі.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Google

Читайте также:

Adobe представила VideoGigaGAN — модель для покращення якості відео

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

Небо не межа: стратосферні проекти Airbus, Google та SoftBank

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом