Blog Imena.UA

MEGOGO запустив окремі канали з українськими фільмами та серіалами

Легальний відео-сервіс MEGOGO відкрив два інтерактивні канали з контентом виключно українського виробництва. Один канал транслюватиме фільми, інший – серіали. Канали відкриті не тільки для українського користувача, а також для 12 країн світу, серед яких Казахстан, Білорусь, Азербайджан, Латвія, Молдова. Таким чином, MEGOGO поширює українське виробництво та культуру через кінематограф.

Канали, що виглядають як звичайні телевізійні, однак з поширеними функціями, будуть наповнені контентом виробництва провідних українських кінокомпаній, телеканалів та кіностудій, таких як «FILM.UA», «Київтелефільм» тощо.

Головна вимога до серіалів та кінострічок – українське походження. На інтерактивних каналах будуть доступні як нові сучасні фільми, так і визнані твори кіномистецтва радянських часів, випущені на кіностудії ім. Олександра Довженка, «Київнаукфільм» та іншими.

Керівництво MEGOGO запрошує до співпраці всі українські кіностудії та виробників авторського кінопродукту. Наступного року планується поширити доступ до [M]КІНО UA та [M]СЕРІАЛ UA в Канаді, США, Бразилії та Німеччині, де проживає велика спільнота діаспори.

Нагадаємо, цього року в Україні проходив конкурс мобільних фільмів, який спільно організували Британська рада, Гете-інститут, Польський інститут, Посольство Королівства Іспанії в Україні, Французький інститут в Україні та Чеський центр. Про те, як сучасні технології змінюють підхід до розповсюдження та створення кінострічок читайте в нашому матеріалі, присвяченому віртуальній реальності.

Джерело: прес-cлужба MEGOGO