Blog Imena.UA

Триває реєстрація на безкоштовну участь в київському хакатоні Proffstore Hackathon

12-13 грудня у Києві на території «Арт-завод Платформа» відбудеться Proffstore Hackathon, організатори позиціонують його як найбільший та найкреативніший захід такого роду в Європі. Хакатон без обмежень за тематикою буде безкоштовним і зацікавить кожного гостя, навіть якщо він не програміст. В рамках хакатону можна буде послухати виступи професіоналів маркетингу, дизайну та розробки ІТ.

Proffstore Hackathon збере розробників, дизайнерів, маркетологів і компанії, які прагнуть створювати нове та змінювати за допомогою інноваційних IT-рішень оточуючий світ. Очікується участь кількох сотень спеціалістів, які будуть творити протягом 24 годин, щоб видати щось абсолютно нове та позмагатись за головний приз.

Під час заходу можна буде не тільки продемонструвати власні вміння та навички, але й познайомитися із цікавими людьми, знайти однодумців, створити команду. Реєстрація учасників за посиланням.

Ініціаторами проведення хакатону виступили міжнародна фріланс-біржа Proffstore, організація Hackraft, яка вже раніше провела у Києві стартап-конференцію SE2015. Останнім часом в Києві відбулося декілька хакатонів: наукове товариство студентів та аспірантів КПІ та компанія Grammarly провели Data Science хакатон; на початку осені відбувся MediaHack Weekend, тоді найбільший київський хакатон зібрав понад 400 учасників.

Джерело: сторінка організаторів у Facebook