7-8 листопада за підтримки Наукового товариства КПІ відбудеться хакатон із Data Science

Наукове товариство студентів та аспірантів Київського Політехнічного Інституту та компанія Grammarly запрошують долучитись до розбудови спільноти з Data Science та прийняти участь у Data Science хакатоні. Data Science Hackathon пройде 7-8 листопада в офісі компанії Grammarly (вул. Терещінківська, 13, Київ). Активна фаза хакатону буде тривати 24 години.

Для участі в хакатоні запрошують тих, хто вже володіє знаннями в області Data Science, хоча би на базовому рівні. Учасникам під час реєстрації потрібно коротко описати власну мотивацію для участі в ньому та рівень ваших знань в галузі Data Science. Кількість місць для участі обмежена і тому організаційний комітет лишає за собою право відмовити в участі потенційним учасникам. Критеріями відбору будуть вказані вище мотивація та рівень особистих знань.

Допускається участь команд із 3—5 осіб, а також пропонування власних ідей для роботи в рамках хакатону. Працюючі прототипи до участі в хакатоні не допускаються. Також організатори хакатону запрошують менторів з провідних київських компаній, які є фахівцями в галузі Data Science. Ментори нададуть свої ідеї проектів разом з даними і ваша команда зможе обрати над яким проектом працювати. Протягом проведення хакатону ментори також будуть надавати консультації у сфері власної компетенції.

Після завершення події буде проводитись презентація проектів, де лідери команд повинні представити отримані результати. На основі презентацій жюрі, яке буде включати менторів та організаторів, обере переможців хакатону.

Раніше ми вже повідомляли про те, що конкурс для стартапів Sikorsky Challenge, проведений за підтримки КПІ, допоміг укласти угоди між розробниками та бізнесом на загальну суму близько 500 млн грн.

Джерело: Data Science Hackathon

Читайте также:

Тонкий еластичний і міцний, як сталь: чи може графен нарешті змінити наш світ?

У Гарварді створили «розумну» рідинувластивості якої можна програмувати

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

12 багатообіцяючих стартапів, які шукають методи боротьби з раком