18-20 вересня столичний Арт-завод «Платформа» прийме стартап-конференцію SE2015

Як повідомляють організатори Software Engineering Conference, цьогоріч захід відбудеться в оновленому форматі, що буде цікавим як початківцям, так і досвідченим розробникам.

Конференція триватиме з 18 по 20 вересня і передбачає 10 форматів заходів за участю модераторів із кращих geek-спільнот. Крім того, цього року конференція виходить за рамки університетів та проводиться у одному з найпопулярніших івент-хабів Києва — Арт-заводі «Платформа».

Перший день присвятять питанням проектного менеджменту, навичкам презентацій та пітчів, тайм-менеджменту та майстер-класам із бізнесу. Другий день буде присвячено таким темам — Highload, Big Data, Hardware, Product Design & Quality Control, Cloud. І третій день конференції охопить веб- та мобільну розробку, проектування інтерфейсів, питання юзабіліті тощо.

Крім того, усі три дні буде відкрито «Стартап-алею» — місце, де можна не тільки показати свої здібності, а й отримати $15 тис на розвиток проекту (кількість проектів, які отримають інвестиції, обмежена лише талантом, стерджують організатори події).

Конкурси для стартапів останнім часом дуже популярні в Україні. Нагадаємо, на початку вересня стартував етап конкурсу Vernadsky Challenge для технологічних проектів.

Джерело: прес-служба SE2015

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023