Blog Imena.UA

WalMart поширює мобільну систему Scan & Go для супермаркетів без кас

Не тільки Amazon займається модернізацією роздрібної торгівлі в глобальному масштабі. Wal-Mart Stores збільшує кількість супермаркетів, які тестують мобільну програму Scan & Go. Користувачі додатку сканують штрих-коди товарів на полицях і одразу розплачуються за них через обліковий запис Walmart. Єдина взаємодія, що залишається між покупцем та персоналом супермаркету — пред’явлення цифрового чеку контролерам на виході.

Система Scan & Go підвищує комфорт відвідування супермаркетів, а в компанії працюють і над вдосконаленням обслуговування онлайн-замовлень. Роботизовані автомати, що розміщені в торговельних залах, оперативно видають товари з інтернету, а ідентифікація особи та підтвердження покупки відбувається через мобільну програму.

Walmart досі не оголошує про плани поширити Scan & Go в усіх своїх супермаркетах, але збільшення кількості магазинів свідчить про позитивний досвід пілотних проектів, що почалися ще у 2013 році. Очевидно, що компанія прагне конкурувати з Amazon, яка проводить бета-тести схожої мобільної системи Amazon Go.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: