У Львові навчатимуть, як створити власний «розумний будинок»

Львів’яни та гості міста незабаром зможуть стати учасниками нового навчального курсу для всіх, хто цікавиться технологіями «розумного дому». Організатори курсу обіцяють, що не просто покажуть принципи роботи з Adruino, але й навчать учасників створювати компоненти власного розумного будинку, об’єднувати їх у єдину систему, доступ до якої можливий на відстані. Говоритимуть викладачі також про архітектуру та принципи створення розумного будинку як частини інтернету речей.

Курс "Розумний Будинок"

Ви коли-небудь мріяли створити свій власний розумний дім? Ми вирішили Вас навчити.Подробиці і запис: https://goo.gl/YuVXATПартнери: DiyLab.com.ua – інтернет-магазин електронних модулів та компонентів, betaplace.com.ua, ajax.systems, secur.ua

Опубліковано Betalab 24 січня 2016 р.

Організатори — Betalab (хакерспейс та універсальна інженерна майстерня у Львові), коворкінг Betaplace, декілька українських інтернет-магазинів, що продають охоронні системи та компоненти до них. Зареєструватися на курс можна, заповнивши спеціальну форму. Зараз триває набір у групу, що займатиметься щосереди, з 19:00 до 20:30. Орієнтовний початок занять — кінець лютого 2016 року. Курс проводитиметься раз на тиждень, локація — коворкінг Betaplace у Львові.

Напрямок створення систем для «розумного дому» є доволі перспективним: нещодавно українець, котрий створив систему Ecois.me, увійшов до списку кращих 30 підприємців до 30 років за версією Forbes.

Джерело: Betalab

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023