Іван Пасічник з Ecoisme потрапив до «молодої 30-ки» від Forbes

CEO та співзасновник українського стартапу Ecoisme Іван Пасічник потрапив до переліку «30 Under 30» від американського видання Forbes, до якого щорічно включають найбільш успішних і талановитих молодих людей у Європі.

Snimok-7_4993571075764

Успішна молодь обирається з різних галузей діяльності та розподіляється на окремі категорії. Українця було включено до списку завдяки діяльності в команді Ecois.me, яка створила систему домашнього управління енергоспоживанням.

flat-2

Влітку 2015 року енергоефективний продукт достроково зібрав $50 тис через платформу краудфандингу Indiegogo. Система дозволяє формувати аналітику по витратам електроенергії, стежити за можливостями економії та контролювати режим споживання електрики тощо.

Screen-Shot-2015-05-20-at-18.49.20

В нашому спеціальному інтерв’ю ми розпитали Олександра Дятлова, колегу Івана з Ecoisme, про історію створення енергозберігаючого проекту та перспективи розвитку «зелених» технологій в Україні.

Джерело: Іван Пасічник на Facebook

Читайте также:

50 найвідвідуваніших веб-сайтів у світі

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»