Інтернет-технології на iForum — відео доповідей про головні тренди

Традиційно, на конференції iForum окремий напрямок виділяється для обговорення новітній трендів у веб-технологіях. Цьогорічні виступи про технології вже доступні на сайті iForum і всі бажаючі можуть послухати доповіді, серед яких:

  • про можливості об’єднати декілька сучасних технологій з користю для бізнесу, зокрема, про основні способи успішно поєднати blockchain- та AI-технології, — розповідав Максим Орловський з iQortex, спеціаліст в галузі штучного інтелекту та архітектури нейронних мереж;
  • боти, про які говорять багато і в самих різних аспектах використання у сучасних технологіях, а також про створення ботів на платформі Microsoft розповідав Сергій Поплавський, який відповідає в компанії за розвиток платформи Microsoft Azure і засобів розробки в Україні;
  • про перехід від ремесла до серійного виробництва ПО і про те, як компанії можуть поліпшити якість сервісу, що надається, з переходом від розробки рішень до їх конструювання, — роз’яснював Стас Султанов з DataArt.

Звичайно, в рамках технологічного напряму приділили увагу віртуальній реальності у Web. Про новітні пристрої, VR-розробки та їх застосування говорив Віктор Турський з WebbyLab:

В рамках технологічного напряму на iForum-2017 прозвучали 12 доповідей, відео і презентації яких доступні на сайті заходу. Більше про віртуальну реальність читайте в наших публікаціях:

Читайте также:

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

Як VR-анестезія допоможе впоратися з реальним болем

Історія Oculus: від підліткового хобі до порталу до метавсесвіту

ПДР майбутнього: як голограми можуть убезпечити ситуацію на дорогах