Максим Нефьодов, Мінекономрозвитку — про реформи, електронні закупівлі та громадськість

Він працює в Міністерстві, але схожий не на традиційного чиновника, а на хіпстера чи модного дизайнера. Він — один із тих, хто вірить, що активісти, волонтери, ІТ та звичайні громадяни можуть (і мають) змінити систему взаємин між державними інститутами та платниками податків; обстоює електронні закупівлі та механізми електронного документообігу. І про все це він готовий дискутувати на камеру в ефірі суспільного телебачення.

Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Максим Нефьодов вважає, що завдання політика – бути гарним менеджером та сформувати професійну команду, «а громадянське суспільство готове допомагати, коли знає, заради якої мети».

Про те, якими ілюзіями живуть пересічні українці, чого не вистачає державним службовцям та як реалізуються системні реформи, — у випуску програми «Вересень» на телеканалі «UA:Перший»:

В розмові згадано систему електронних закупівель, раніше ми вже розповідали вам не лише про неї, але й про становлення електронного урядування в Україні.

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023