LED-лампа та «розумний» фломастер — які українські розробки найшвидше збирають кошти

Користувачі багато чули про онлайн-майданчики Kickstarter та Indiegogo, через які можна залучити інвестиції для своїх розробок. Від серйозних енергетичних ініціатив до незвичайних гаджетів з відверто дивними функціями — інтернет стерпить всі вигадки. Не кожному проекту щастить залучити потрібну для виробництва суму. Та зараз тривають одразу дві успішні кампанії від українських авторів, що пропонують цікаві та яскраві продукти.

Пристрій для змішування фарб Picolor, який генерує 1 млн кольорів, стане в нагоді професіоналам у багатьох галузях. Через мобільний додаток можна задати потрібний колір, а потім змішати його з різними субстанціями для подальшого використання. На Kickstarter можна замовити набір вартістю від $129, а взагалі розробники вже залучили більше коштів, аніж заплановані $20 000, хоча кампанія триватиме ще 28 днів.

Також дочасно зібрані кошти на пристрій UniColor для створення оригінальних фотографій. Олексій Тищенко представив на Indiegogo мобільну LED-лампу, що є підсвіткою для фотозйомки. Лампа підтримує дистанційне управління на відстані до 20 м, може змінювати 16 млн кольорів. Всього за день було залучено потрібні $10 000, при тому, що ціна на гаджет починається з $80. За місяць до закінчення збору коштів проект профінансовано на 160%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

Ентузіасти вбудували телевізор у футболку. Як це виглядає?

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023