Іграшка для домашніх тварин з штучним інтелектом. Відео

Всі, хто має вдома собаку чи кота знають, що наші домашні улюбленці дуже нудьгують по господарю, коли його нема вдома. Це і надихнуло розробників Pupple — комплексу пристроїв, які дозволяють віддалено взаємодіяти з домашніми вихованцями — зробити такий гаджет. Стартап вже зібрав кошти на Kickstarter. При сприятливих умовах, початок продажів запланований на липень 2019 року. Роздрібна ціна системи складе 249 доларів.

Активним елементом системи є роботизований м’яч (Pupple Bird). Господар вихованця, може встановити спеціальний додаток на смартфон і управляти м’ячем через Wi-Fi. Pupple Bird обладнаний камерою, яка передає зображення в реальному часі на телефон. Камера забезпечена системою стабілізації, що дозволяє отримувати якісне зображення. Вбудовані інфрачервоні діоди надають можливість користуватися пристроєм в темряві. Система амортизації запобігти пошкодженню електроніки при падінні м’яча. Пристрій повністю водонепроникний. Зарядки акумулятора вистачає на дві години активної експлуатації Pupple Bird.

М’яч можна залучити як в ручному режимі, так і в автоматичному. Якщо господар не має можливості приділити час вихованцеві, Pupple Bird буде взаємодіяти автономно, використовуючи систему штучного інтелекту.

До стаціонарних елементів системи відносяться зарядний пристрій (Pupple Nest) і багатофункціональний компонент (Treat House), на якому варто зупинитися докладніше. Treat House оснащений дозатором, який може роздавати ласощі або ліки, якщо це необхідно. Видача може здійснюватися як за командою господаря, так і по заздалегідь налаштованому графіку. В Treat House вбудовані камера і система двостороннього зв’язку. Коли вихованець подає голос, система через додаток оповіщає господаря, який завдяки камері може подивитися, що відбувається поруч з Pupple і якщо це необхідно поспілкуватися з вихованцем. Господар може записати свій голос в систему, яка при виявленні гавкоту почне програвати цей запис з метою заспокоїти чотирилапого друга.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Adobe представила VideoGigaGAN — модель для покращення якості відео

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Перекладач із собачого: які технології допоможуть вам краще зрозуміти вашого вихованця