Blog Imena.UA

5 сервісів для автоматизації одноманітних завдань

Щоб позбутися від рутини, можна автоматизувати деякі процеси. Додатки та сайти з цієї статті візьмуть на себе одноманітні завдання і звільнять час для більш важливих справ.

IFTTT

IFTTT підійде тим, хто тільки почав знайомитися з сервісами автоматизації. Він працює за принципом «Якщо …, то …». Сервіс просто використовувати, і він вже давно присутній на ринку. IFTTT сумісний практично з усіма сайтами та додатками, і в ньому вже є багато готових сценаріїв, які зроблять життя легше.

Zapier

Zapier — сервіс для тих, хто вже освоїв IFTTT, використовував всі його функції та зрозумів, що цього недостатньо. Він може зв’язати понад 2 тисячі додатків і сайтів та підходить для того, щоб автоматизувати базові процеси. Коли ви захочете вийти на новий рівень, вам стане в нагоді багатоступеневе налаштування завдань.

Integromat

Integromat влаштований так само просто, як IFTTT, і сумісний з безліччю популярних сервісів. Вивчивши основи, можна створювати складні процеси. А якщо потрібний сервіс не підтримується, використовуйте модулі HTTP / SOAP і JSON в Integromat: вони дозволять під’єднати практично будь-який сайт без змін коду.

Microsoft Power Automate

Power Automate (колишня назва – Flow) відмінно управляє сторонніми сервісами та практично бесшовно інтегрується з іншими продуктами Microsoft. Готові шаблони допоможуть краще зрозуміти, як працює автоматизація.

Automate.io

Automate.io пропонує список зі 100 популярних сервісів — переважно інструментів для бізнесу. Підписка коштує від $49 в місяць для плану «Стартап», який дає 50 «ботів» («робочих потоків» за термінологією Automate.io). Функціонал безкоштовної версії обмежений: боти можуть виконувати тільки поодинокі дії, до підключення доступні лише певні сторонні сервіси. Цікаві можливості доступні тільки на плані «Преміум»: багатоетапні процеси, відкладений старт і таймери, доступ до всіх сервісів і так далі.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: FastCompany