Найпопулярніші сервіси для відеоконференцій

На сьогодні існує багато способів налагодити зв’язки між людьми, які знаходяться на значній відстані від співрозмовника. Це актуально для ведення різного роду бізнесу, коли необхідно зв’язатися з постачальниками, партнерами, проводити співбесіди зі співробітниками. Але не всі сучасні технології роблять віддалене спілкування доступним. В цьому випадку кращим рішенням буде використання спеціалізованої програми або веб сервісу для відеоконференцій.

Наразі створено різноманітні веб-сервіси, які допомагають організовувати різноманітні онлайн-події. Доволі складно визначитись з вибором програми, котра має відповідати всім вимогам та цілям. Далі пропонуємо розглянути підбірку найбільш поширених з них, аби визначити найкращі.

MyOwnConference

Цей зручний відеосервіс підтримує до 16 різноманітних міжнародних мов. Це дозволяє без проблем організовувати як локальні, так і міжнародні онлайн-перемовини з партнерами. У одній веб-конференції можуть одночасно розмовляти до 2 тис. людей. При цьому кожен може під’єднатися до перемовин з будь-якого зручного пристрою – смартфону на різних платформах, ноутбуку чи комп’ютера. Крім проведення різних трансляцій, існує можливість показу відеороликів, презентацій, демонстрації екрану свого пристрою, а також обміну текстовими повідомленнями у чаті.

WebEx

Цей сервіс для проведення онлайн-конференцій вважається одним з найпопулярніших. Він допускає проведення різноманітних конференцій, тренінгів, перемовин або конференцій, а також семінарів у режимі онлайн. Для цього існує набір різних функцій, починаючи від показу графічних презентацій, закінчуючи онлайн-дошкою для спільних записів. Користування додатком є не настільки й складним, а налаштування функціоналу для власної зручності займає не більше 30 хв. Достатньо зручний цей інструмент є і для слухачів, котрим для участі навіть не знадобиться реєструватися або встановлювати програму на свій пристрій.

Skype

Звичне популярне рішення для спілкування онлайн в реальному часі. Ця програма підходить для ділових зустрічей у форматі відеодзвінка до 50 осіб, а також в ній доступне спільне використання екрану. Додатковою перевагою є зберігання ваших файлів до 30 днів. З недоліків варто відзначити відсутність технічної підтримки та необхідність встановлення на комп’ютер за подальшою реєстрацією всіх учасників.

Zoom

Zoom – провайдер відеоконференцій, який свого часу привернув величезну кількість користувачів на ринку США. Безкоштовна версія цього сервісу пропонує можливість відеоконференції кількістю до 100 учасників і тривалістю до 40 хвилин, а так само до 40 хвилин запису трансляції. Сервіс має відмінну службу підтримки та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. З недоліків відсутність хмарного сховища і необхідність реєстрації на платформі та завантаження додаткового програмного забезпечення.

Інші платформи

Варто вказати також інші програми:

  • Logitech Group
  • GoToMeeting
  • AnyMeeting

Складно перерахувати усі програми, оскільки їх існує надто багато. Але визначитись з вибором простіше після ознайомлення з різними веб-сервісами та їх функціями.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

10 найкращих генераторів відео зі штучним інтелектом

Make-A-Video: система штучного інтелекту, яка створює відео з тексту

8 налаштувань Zoom, про які ви не знали