WalMart поширює мобільну систему Scan & Go для супермаркетів без кас

Не тільки Amazon займається модернізацією роздрібної торгівлі в глобальному масштабі. Wal-Mart Stores збільшує кількість супермаркетів, які тестують мобільну програму Scan & Go. Користувачі додатку сканують штрих-коди товарів на полицях і одразу розплачуються за них через обліковий запис Walmart. Єдина взаємодія, що залишається між покупцем та персоналом супермаркету — пред’явлення цифрового чеку контролерам на виході.

Система Scan & Go підвищує комфорт відвідування супермаркетів, а в компанії працюють і над вдосконаленням обслуговування онлайн-замовлень. Роботизовані автомати, що розміщені в торговельних залах, оперативно видають товари з інтернету, а ідентифікація особи та підтвердження покупки відбувається через мобільну програму.

Walmart досі не оголошує про плани поширити Scan & Go в усіх своїх супермаркетах, але збільшення кількості магазинів свідчить про позитивний досвід пілотних проектів, що почалися ще у 2013 році. Очевидно, що компанія прагне конкурувати з Amazon, яка проводить бета-тести схожої мобільної системи Amazon Go.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

Apple назвала номінантів на звання найкращих додатків App Store Awards 2023

Тотальне стеження або як штучний інтелект буде радити, що вам купити

4 тренди у розробці мобільних додатків у 2023 році