Blog Imena.UA

Kyiv Smart City, «1+1 медіа» та «Спільнокошт» розкажуть про мотивацію новаторів

Клуб мобiльних розробникiв та стартапiв AppClub анонсує початок нового сезону зустрiчей та семiнарiв для iнтернет-пiдприємцiв та програмістів.

За планом органiзаторiв, перша зустріч нового сезону буде присвячена мотивуванню. Зокрема, мова йтиме про цікаві проекти та ідеї i про об’єднання людей навколо цих ідей. Про згуртування активних особистостей розкаже один з організаторів хакатону Kyiv Smart City Олександр Краковецький. Керівник Future Media Lab Павло Педенко розповiдатиме про те, як ІТ-спільнота може долучитись до ініціативи з розвитку високих технологiй в Українi.

Один з координаторів «Спільнокошту» Віта Базан розповiдатиме про те, як створити проект, в який повірять інші люди. Окрiм прослуховування лекцiй, гостi зможуть поспілкуватися зі спікерами, знайти натхнення для створення нових проектів.

Щоб долучитися, користувачам доведеться придбати квиток за 120 грн. Студентам надається знижка у 50% – для її отримання треба надiслати на info@devrain.com фото документа, який підтверджує статус студента. Зустріч відбудеться 4 листопада в креативному просторі «Часопис». Читайте в нашому блозі інтерв’ю з Павлом Педенко, а також, матеріал від Олександра Краковецького про майбутнє смарт-технологій в Києві.

Нагадуємо, 29 жовтня у Києвi вiдбудеться черговий Startup Crash Test #57 вiд GrowthUP. Відвідувачі зможуть побачити презентації нових проектів, поділитися з розробниками своїм досвідом, допомогти визначити слабкі місця в гіпотезах.

Джерело: AppClub