У Львові створять «Креативний квартал», автор ідеї — Ілля Кенігштейн

Львівська IT-спільнота незабаром отримає новий якісний майданчик для розвитку. Ілля Кенігштейн, підприємець, радник Львівської мерії та учасник ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», заявив, що цього року створить «Креативний Квартал» у Львові:

«—Повертаюся з США і починаємо створювати Креативний Квартал. У старовинному трамвайному депо. Ми не будемо нічого руйнувати — тільки реставрувати. Відроджувати душу цього місця. Ніяких олігархів, бізнес-центрів, приватного житла і договорняків. Хто ще не зрозумів, Креативний Квартал — це великий яскравий комплекс з коворкінгами, стартап-боксами, залами для майстер-класів та заходів, творчими майстернями, центром з розвитку дітей, поштовим відділенням, амфітеатром, еко-парком, паркінгом та багатьом іншим».

За його словами, новий проект для IT у Львові буде реалізовано за підтримки Intel, Cisco, Microsoft, Hewlett-Packard, Ericsson, Schneider Electric, Mastercard а також за підтримки УКУ, LvBS, простору «Дзиґа», «Музею Ідей» та низки інших організацій.

Раніше стало відомо, що у Львові всіх охочих навчатимуть, як створити власний розумний будинок. Також нещодавно ми спілкувалися із очільницею Lviv PM School про освіту для менеджерів у IT.

Джерело: Facebook-сторінка Іллі Кенігштейна

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023