CRM & Лояльність: які тренди галузі обговорювали на iForum 2018

Маркетологи впевнені, що вже існуючі лояльні клієнти приносять бізнесу до 80% прибутку. Як правильно пестити й опікати клієнтів, які «плюшки» їм надавати та як утримувати – про це вдруге говорили у спеціалізованому напрямі «CRM & Лояльність» на конференції iForum.

Керівник напряму Арсеній Фінберг зібрав доповідачів з цікавими історіями і реальними прикладами з роботи українських компаній, ось деякі з них:

  • Владислав Чечьоткін, Rozetka.ua, розповідав про те, як за допомогою маркетплейсу «Розетки» та її інструментів власники брендів можуть збільшити обізнаність про них і лояльність клієнтів до бренду в інтернеті.

  • Оксана Куликова відповідає за маркетинг-стратегію, діджитал-інновації, CRM і розвиток eCommerce в «METRO Cash & Carry Україна». Вона розповідала про еволюцію CRM-стратегії від розсилок до автоматизованої data-driven CRM-системи.

  • Валентин Яроменко, який вже 9 років очолює найбільшу консалтингову компанію з продажів White Sales, є автором філософії «білих продажів». На iForum він розповідав реальну історію реалізації проекту в короткий строк у галузі української нерухомості — в найбільшому котеджному містечку біля Києва.

  • Анна Зотова, Customer Experience Strategist з компанії Good Wine, ділилася власним досвідом створення програми лояльності для магазину алкоголю Bad Boy, якою справді користуються вибагливі клієнти.

  • Максим Роньшин, CEO компанії inCust, представив незвичайну для даного напряму доповідь: як скомбінувати світ фізичної іграшки і цифровий, а також про те, як навчати дитину фундаментальним знанням із задоволенням.

Відео та презентації усіх доповідей напряму «CRM & Лояльність» доступні на сайті конференції у розділі «Програма»

Читайте также:

6 маркетингових тактик, що виснажують бюджет

6 кращих сервісів для Email-розсилок

Ласкаво просимо в майбутнє! Згадуємо минулий рік

12 засобів отримати більше грошей за допомогою LinkedIn