Blog Imena.UA

Apple готує новий iPhone, iPad, та більший MacBook Pro

Джерела видання Bloomberg розповіли подробиці про продукти Apple, які вийдуть в кінці 2019 – початку 2020 року. Серед них — три нових iPhone, iPad Pro з оновленими процесором і камерою, iPad початкового рівня зі збільшеним екраном, нові версії Apple Watch, HomePod і AirPods, а також найбільший в лінійці MacBook Pro.

Також Apple готує оновлення Mac Pro, новий монітор, програмні оновлення для iPhone, iPad, Apple TV, Mac і Apple Watch, а також запуск Apple TV + і Apple Arcade.

iPhone

iPad

Apple оновить iPad Pro і бюджетну версію планшета iPad, призначену для шкіл. 11-дюймовий і 12,9-дюймові iPad Pro отримають нові камери та процесор за аналогією з новими iPhone. Дизайн не зміниться. Екран бюджетного iPad збільшиться з 9,7 до 10,2 дюйма, Apple прибере з продажу застарілу модель.

Apple Watch, AirPods і HomePod

MacBook Pro

Новий MacBook Pro стане найбільшим в лінійці ноутбуків Apple з 2012 року, коли був знятий з продажу MacBook Pro 17. Новий ноутбук повинен утримати та залучити аудиторію професійних користувачів, вважають джерела Bloomberg.

Новий MacBook Pro отримає екран з діагоналлю не менше 16 дюймів, але через тонкі рамки габарити пристрою будуть близькі до 15-дюймових моделей.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Bloomberg