Blog Imena.UA

Топ кулінарних запитів українців і корисні інструменти Google, які допоможуть на кухні

Пандемія внесла коригування в різні сфери нашого повсякденного життя. Багато хто з нас перейшов на віддалений режим роботи або навчання і став більше часу проводити вдома ‒ відповідно більше часу приділяти приготуванню їжі. Це показує і статистика Google Пошуку в Україні ‒ так, за останні 12 місяців кількість пошукових запитів українських користувачів Google зі словом «рецепт» зросла на 29% в порівнянні з аналогічним періодом рік тому.

Які ж рецепти найчастіше шукали українські користувачі в Google за останній рік? Найпопулярнішим рецептом за останні 12 місяців став рецепт сирників. Також серед популярних страв: млинці, солянка і шарлотка.

  1. Сирники
  2. Млинці
  3. Солянка
  4. Шарлотка
  5. Лазанья
  6. Шуба
  7. Піца
  8. Паска
  9. Плов
  10. Панкейки

Крім того, в категорії «Салати» найбільш популярним серед українських користувачів Google виявився рецепт салату «Цезар». Серед рецептів пирогів лідером став тертий пиріг, а серед тортів ‒ «Наполеон». Також українці активно шукали рецепти молочного коктейлю і коктейлю «Маргарита».

Якщо вам потрібно знайти новий рецепт, то Google Пошук завжди прийде на допомогу. Ми пропонуємо ще кілька порад, як за допомогою інструментів Google зробити ваш час на кухні більш продуктивним і цікавим.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Google Blog