Безпілотник для доставлення товарів від Amazon. Відео

Amazon представила електричний самоврядний дрон. Про це пише TechCrunch і сама компанія в блозі. Компанія почне використовувати їх в найближчі місяці, але поки невідомо, де саме.

Вперше Amazon показала свій найновіший повністю електричний дрон для доставлення на конференції re: Mars у Лас-Вегасі. Дрон має гексагональний гібридний дизайн, в якому дуже мало рухомих частин. Гвинти, що підіймають дрон у повітря захищаються спеціальним кожухом.

В Amazon стверджують, що розробили майже все ПО і всі деталі дрона самостійно. Безпілотник може пролетіти до 15 миль (близько 24 км) і довезти посилку вагою до 2,2 кг приблизно за півгодини.

Пристрій може приземлятися і злітати вертикально, як вертоліт. Amazon гарантує безпеку дрона і пояснює, що алгоритми комп’ютерного зору допомагають йому визначати статичні й динамічні об’єкти — в тому числі білизняні мотузки та проводи, які можуть бути у дворі одержувача.

Дизайн нового дрона відрізняється від пристрою минулої моделі, відзначає TecCrunch.

У Google, конкурента компанії, вже працює система доставлення дронами: вона отримала дозвіл на роботу з безпілотниками в Австралії та США.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: TechCrunch

Читайте также:

Небо не межа: стратосферні проекти Airbus, Google та SoftBank

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI

Як і навіщо Facebook обігріває житлові будинки

Доставка їжі безпілотником стало вже повсякденним життям в Шеньчжені