Танець робопсів Boston Dynamics на честь приєднання компанії до Hyundai Motor. Відео

Hyundai оголосила про покупку Boston Dynamics в грудні 2020 року — тоді компанію оцінили в $ 1,1 млрд.

Минулого тижня компанія Hyundai уклала угоду і придбала 80% частку в Boston Dynamics при оцінці всієї компанії в $1,1 млрд, ще 20% залишилися у минулого власника — холдингу Softbank. Корейська компанія стала вже третім власником Boston Dynamics після Google і Softbank.

У Hyundai планують впровадити роботів в процеси виробництва компонентів, будівництво та автоматизацію. Поки неясно, кому ще компанія планує їх продавати. У рекламному ролику Hyundai роботи допомагають людям вирішувати повсякденні завдання: наприклад, супроводжують людей похилого та інвалідів.

Наразі Boston Dynamics відзначила приєднання компанії святковим відео. У відео сім робособак Spot від Boston Dynamic танцюють під пісню «IONIQ: I’m On It» южнокорейської поп-групи BTS — в групі також семеро учасників. Як розповіли в компанії, трек з’явився у 2020 році на честь бренду електромобілів Hyundai Motor IONIQ.

На другому відео, яке опублікувала Hyundai Motor, робособака пробирається на знімальний майданчик BTS і показує учасникам, як вміє танцювати. І «заражає» своїм танцем людиноподібного робота Atlas і самих BTS.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Новий Atlas від Boston Dynamics

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

Як робот-хірург Yomi допомагає встановлювати зубні імпланти

Небо не межа: стратосферні проекти Airbus, Google та SoftBank