Танець роботів Boston Dynamics на честь Нового року. Відео

Роботи компанії Boston Dynamics вперше станцювали разом під хіт шістдесятих років Do You Love Me в честь Нового року. Новорічне відео з роботами, що танцюють компанія розмістила у своєму YouTube-каналі.

На відеозаписі чотири роботи трьох різних типів танцюють під хіт 1962 року Do You Love Me групи The Contours. Спочатку під композицію танцюють два людиноподібних роботи Atlas, потім до них приєднується робот-собака Spot, а під кінець композиції — робот на колесах Handle. Танці роботи демонстрували й раніше, але окремо. Вчотирьох на одному майданчику вони танцювали вперше.

«Вся наша команда зібралася разом для того, щоб відсвяткувати початок нового року, який, як ми сподіваємося, буде більш щасливим. Щасливого Нового року від усіх нас в Boston Dynamic», — йдеться у дописі до відеоролика з танцем чотирьох роботів.

Американський стартап Boston Dynamics, який розпочинав як лабораторія в Массачусетському технологічному інституті, став незалежною компанією в 1992 році. У 2013 році його придбав Google, а у 2017 році продав його японської корпорації SoftBank.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Boston Dynamics

Читайте также:

Новий Atlas від Boston Dynamics

Як робот-хірург Yomi допомагає встановлювати зубні імпланти

OpenAI представила революційну нейромережу SORA, що генерує відео за текстом

Робот, який може навести порядок у кімнаті без сторонньої допомоги