BrainBasket запускає курси програмування для новачків: спочатку Київ, згодом — інші міста

BrainBasket Foundation оголосила про перший набір на курс з основ комп’ютерного програмування для новачків. Згодом обіцяно анонсувати загальнонаціональний проект освітньої тематики.

Навчання проводитиметься по програмі Гарвардського курсу Computer Science у форматі «змішаного навчання». Даний формат передбачає самостійний перегляд лекційних матеріалів, записаних онлайн та відвідування класних занять з менторами для практичних робіт та розбору домашніх завдань.

Тривалість курсу складатиме 12 тижнів (24 години лекційного відео, заняття 2 рази на тиждень). Розпочнеться навчання наприкінці листопада 2015 року. Щоби стати учасником програми, потрібне дотримання кількох вимог: знання англійської мови на рівні upper-intermediate (оскільки відео-лекції записані англійською мовою); бажання та мотивація опанувати основи програмування; готовність інтенсивно навчатись, відвідувати класні заняття та виконувати всі домашні завдання.

По завершенню курсу учасники отримають розуміння алгоритмів, структури даних, принципів ООП, програмування, кібер-безпеки та розробки для вебу. В ході занять учасники познайомляться з такими мовами/технологіями як: C, PHP, JavaScript плюс SQL, CSS та HTML. Пілотний випуск складатиметься із 2 груп по 15 осіб у кожній. Директор BrainBasket Foundation Володимир Люлька уточнює, що в усі обласних центрах України аналогічні курсу стартують навесні 2016 року.

Нагадаємо, раніше безкоштовні ІТ-курси для переселенців започаткували в Харкові та Дніпропетровську.

Джерело: офіційний сайт BrainBasket

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023