Blog Imena.UA

Активісти збирають 100 тис. грн на проведення EdCamp Ukraine для шкільних вчителів

Команда, що представляє міжнародний формат EdCamp в Україні, визнаний 6-им у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року, проводить кампанію з колективного фінансування Другої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016. Захід відбудеться 9 та 10 квітня у Харкові, для його проведення планується залучити 100 тис. грн.

EdCamp Ukraine 2016 сприяє обміну досвідом відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань для наших дітей. Організатори допомагають вчителям українських шкіл шляхом створення і розвитку демократичної платформи самоосвіти й підвищення кваліфікації із залученням найкращих світових і вітчизняних фахівців не тільки у сфері освіти, а й у суміжних галузях, що допоможе змінити загальну ситуацію в освіті на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Через платформу краудфандингу організатори заходу планують залучити 100 тис. грн для покриття організаторських витрат; забезпечення участі в (не)конференції учительства та експертів (які виступатимуть безкоштовно); відеозапису всіх 100+ сесій, подальшої їх обробки та розміщення на сайті тощо.

Демократичний формат EdCamp Ukraine – це платформа професійного зростання для вчительства України, яка ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. Завдяки новому дискусійному формату учасниці й учасники самі у перший день (не)конференції визначають перебіг її роботи, обираючи ті сесії, які відповідають їхнім потребам та інтересам.

Організатори EdCamp Ukraine курують регіональні проекти, про один з яких, «Про.Світ», ми розповідали в спеціальному матеріалі. Також нагадуємо, що в Україні створено платформу для колективного фінансування шкільних проектів GoFundEd.

Джерело: Спільнокошт