В Україні створено платформу для краудфандингу шкільних проектів

1 березня розпочинає свою роботу краудфандингова платформа GoFundEd. Цей онлайн-сервіс має на меті допомагати вчителям з будь­-якого куточка України знаходити фінансові ресурси для потреб класу і реалізувати проекти, що покращують якість викладання, сприяють розвитку учнів з використанням інноваційних технологій.

Підтримуючи навчальні ініціативи вчителів, користувачі зможуть долучитись до формування спільноти новаторів, які самостійно впроваджують зміни у своєму класі чи школі. Представники бізнесу та громадські організації також можуть підтримати формування освітньої екосистеми через співпрацю зі школами.

12494806_861274300658125_6863735398893024156_n

На сьогоднішній день працює тестовий варіант краудфандингу і вже можна підтримати проекти вчителів зі Слов’янська, Вінниці та Івано­Франківської області. Платформа працює наступним чином: вчитель може подати ідею свого проекту на GoFundEd, детально описавши свою ідею, шляхи реалізації проекту, який результат очікується після реалізації. Під час модерації проекту адміністратори ресурсу перевіряють, чи проект спрямований на створення кращого навчального середовища для учнів, чи вчитель володіє достатніми компетенціями, щоб реалізувати проект тощо. Після модерації проект публікується на сайті.

GoFundEd реалізовано Центром інноваційної освіти «Про.Світ», про роботу якого детально ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Джерело: GoFundEd

Читайте также:

У британському університеті з’являться лектори-голограми

«Навчайте, де б ви не були»: Історії трьох українських освітян, котрі створюють освіту майбутнього з Google

Роботи на уроках як альтернатива онлайн-навчанню. Ініціатива в Японії

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції