Греки втратили можливість повноцінно користуватись iTunes, App Store та PayPal

Фінансова криза у Греції позначилась не лише на роботі банківських установ та неможливості зняти готівку з карток для громадян цієї країни. Сьогодні користувачі в Греції втратили можливість повноцінно використовувати низку інтернет-сервісів.

Нагадаємо, зараз в цій країні боргова криза, пов’язана із припиненням програми фінансування від ЄС та відмовою грецького уряду сплатити борги за попередніми позиками. В країні припинено повноцінну роботу банківських установ, а тепер почали надходити повідомлення про те, що припинено продаж треків та мобільних додатків в онлайн-сервісах компанії Apple для тих користувачів, у кого в якості інструмента сплати за послуги використовується банківська картка з Греції.

Також спостерігаються збої в роботі платіжного сервісу PayPal з грецькими банківськими картками. В компанії стверджують, що на такий крок були змушені піти через те, що поки немає точних відомостей про те, чи завершаться успішно перемовини із керівництвом ЄС та урядом Греції.

Купівля та продаж мобільних додатків — значна частина сучасної інтернет-економіки не лише в Греції. Нагадаємо, раніше стало відомо, що число мобільних додатків в Apple App Store сягнуло 1 млрд.

Читайте также:

Що таке Apple Vision Pro – кому потрібний цей гаджет і чи варто його купувати

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI

Apple назвала номінантів на звання найкращих додатків App Store Awards 2023

Прем’єра iPhone 15 та інших новинок Apple. Усі подробиці з презентації