Apple представила нові iPad, Apple TV, iPhone та знизила ціни на iCloud

В рамках своєї презентації 9 вересня корпорація Apple продемонструвала низку нових гаджетів. О 20:00 за київським часом (10 ранку за місцевим часом в США) на сцену вийшов СЕО компанії Тім Кук і почав розповідь із того, що згадав про попередні досягнення компанії, подякував усій команді Apple та представив основні оновлення для лінійки годинників Apple Watch.

За його словами, не менше 97% власників нових смарт-годинників цілком задоволені цим гаджетом. Серед анонсованого — нова версія мобільної ОС для Apple Watch, сумісність із Facebook Messenger та камерою GoPro і спільна колекція аксесуарів з лакшері-брендом Hermes.

Наступною новинкою став великий 12,9-дюймовий iPad Pro з новим стилусом, чохлом-клавіатурою та новими додатками від Microsoft (очевидно, власний планшет Surface там вже не сприймають як продукт, здатний хоча би трохи використовуватись у корпоративному секторі) та від Adobe (тут продемонстрували можливості обробки фото та швидкої верстки макетів прямо на iPad).

Далі продемонстрували повну лінійку моделей iPad, яка тепер буде у продажу, а також ціни на нові версії iPad Pro і аксесуари до нового планшету від Apple:

Наступною новинкою стала Apple TV — портативна приставка до телевізора із окремим контролером, котрий тепер має тепер сенсорну панель, а також голосовим управлінням за допомогою вбудованого помічника Siri, покращеним таймінгом фільмів та серіалів, підтримкою Apple App Store та мобільних ігор, додатків та утиліт від Apple:

І головною прем’єрою став iPhone 6s в кількох нових кольорах, версії 6s Plus із збільшеною діагоналлю, камерою на 12 мегапікселів, новою технологією Force Touch для екрану, вдвічі швидшим сенсором TouchID та покращеним корпусом:

Читайте также:

Що таке Apple Vision Pro – кому потрібний цей гаджет і чи варто його купувати

Новинки геймерської індустрії з виставки CES 2024

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI

Apple назвала номінантів на звання найкращих додатків App Store Awards 2023