Александр Ольшанский опубликовал свою предвыборную программу

Президент «Интернет Инвест» Александр Ольшанский на своей странице в Facebook опубликовал предвыборную программу, с которой он намерен принять участие в досрочных парламентских выборах.

Передвиборна програма
кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 211
Ольшанського Олександра Яковича.

Представляти у Верховній Раді України інтереси 170 тисяч виборців, захищати їхні права – це велика відповідальність.
Головним правом виборців по відношенню до депутатів, є право на правду, оскільки, абсолютно не має значення, що каже політик і яка у нього програма, якщо все це є брехнею.
Моя програма – це коротке викладення власних переконань, за які я готовий боротися.

Мир та безпека.

1) Потрібно законом забезпечити рівні права та обов’язки всіх громадян України на захист своєї країни. Необхідно створити сильну армію, на основі професійного «ядра» та резервістів – всіх боєздатних громадян України, які раз в 5 років проходять учбові збори в закріплених за ними військових частинах і готові, у випадку необхідності, терміново приступити до виконання своїх обов’язків щодо захисту Батьківщини. Нарешті прийняти закон, що врегулює питання обігу вогнепальної зброї в Україні та дасть можливість чітко відокремити легальну зброю від нелегальної.

2) Створити сучасну інноваційну військову промисловість для забезпечення української армії передовим озброєнням і засобами захисту.
3) Впровадити систему персональної відповідальності посадових осіб, особливо в правоохоронній та оборонній сферах.

Економічний розвиток та права громадян.

1) Створити просту та зрозумілу систему оподаткування, яка буде заохочувати виробництво. І як наслідок, досягти скорочення контролюючого та перерозподіляючого апарату держави. Необхідно оподатковувати не складні розрахункові величини, такі як додана вартість чи прибуток, а легко вимірювані фізичні показники: кількість витраченої енергії і ресурсів та кількість розподілених коштів.
2) Чітко закріпити права громадян в Конституції України не у вигляді абстрактних статей, а у вигляді конкретних заборон на обмеження цих прав державою. Наприклад, абстрактне право на свободу мирних зібрань замінити на статтю, що державі та будь-якім державним органам заборонено обмежувати право громадян на мирні зібрання.
3) Створити економічне середовище, що буде заохочувати громадян до праці та забезпечити створення додаткових робочих місць через сприяння підприємництву та дієвий захист права власності.

Соціальний захист та впевненість у майбутньому.

1) Направити витрати із соціальних статей бюджету виключно для допомоги тим верствам населення, хто дійсно цього потребує, зокрема: дітям, пенсіонерам, інвалідам, тимчасово безробітним, а не чиновникам і депутатам.
2) Досягти енергетичної незалежності України шляхом державної підтримки громадян в переході на енергоефективні системи опалення, освітлення, транспорту у вигляді пільгових кредитів для працюючих, та на безповоротній основі – для незахищених верств населення.
3) Створити в Україні сучасну постіндустріальну економіку знань, для чого держава повинна надавати пільгові кредити на освіту, в тому числі і за кордоном.

Сподіваюсь на вашу підтримку і разом – ми переможемо!