Адміністрація Києва інформуватиме мешканців столиці по email та SMS

Київська міська державна адміністрація представила безкоштовний сервіс надсилання електронних та SMS-повідомлень «Інформування киян». На даний момент сервіс працює в тестовому режимі, однак реєстрація відкрита і доступна всім користувачам.

Передбачається, що сервіс буде використовуватись міськими службами для оперативного інформування жителів про головні події, що відбуваються в Києві. На сайті можна обрати, які новини отримувати: про надзвичайні ситуації, зміни розкладу руху громадського транспорту, перекриття доріг, терміновий пошук донорів крові,новини КМДА, новини районів, культурні заходи в Києві, відключення води чи електроенергії.

Snimok-8_261341478945

Запустити сервіс допомагали мобільні оператори та організації київських активістів. Нещодавно для жителів української столиці запустили інший зручний онлайн-інструмент: сайт, на якому можна оплатити комунальні послуги без комісії. Про те, як волонтери розвивають електронні сервіси з надання державних послуг населенню читайте в нашому матеріалі про iGov.

Цікавий факт: британський ресурс SimplyHolidayDeals.co.uk склав рейтинг найбільш доступних для туристів європейських міст. Список очолив Київ, який за підрахунками британців виявився оптимальним пунктом призначення європейських туристів цього сезону, з точки зору економії.

Джерело: сайт «Інформування киян»

Читайте также:

Называть людей «пользователями» неэтично и неактуально

Насколько «умными» должны быть медицинские smart-устройства?

Чи потрібний Києву єдиний електронний квиток?

Чи бути Києву «розумним» містом?