Український проект механічних дерев’яних іграшок Ugears за день зібрав $20 тис на Kickstarter

Пам’ятаєте, в жовтні ми розповідали вам про плани української команди конструкторів механічних 3D-пазлів вивести свою розробку на одну із популярних платформ колективного фінансування? Тепер чутки справдилися: Ugears не лише вивели свої іграшкові рухомі набори на Kickstarter, але й стали одними з тих, хто одразу після запуску зібрав мінімальну очікувану суму.

Для тих, хто все пропустив, нагадаємо: розробка українських конструкторів — це готові набори з якісної фанери, які можна зібрати за інструкцією без застосування жодних шурупів, інструментів чи клею.

Кампанія передбачає мінімум $20 тис, а зараз зібрано вже понад $22 тис, і до завершення залишається ще понад 30 днів. Доставляти набори будуть не лише в країни Європи, але й у Канаду та США. Трактор, таймер та модель паротяга вже розібрали; свої набори замовники, що зробили внесок в рамках кампанії, отримають у квітні 2016 року. Свою розробку автори від початку спрямовували на дорослих, втім, у них вийшов продукт для універсальної аудиторії.

Раніше ми повідомляли про запуск на «Спільнокошті» кампанії по створенню українського аналога конструкторів LEGO — і теж із дерева.

Джерело: Kickstarter

Читайте также:

Ентузіасти вбудували телевізор у футболку. Як це виглядає?

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж