Для гостей столиці випущено мобільний путівник Awesome Kyiv

Рік тому у видавництві «Основи» вийшла книга Awesome Kyiv – англомовний путівник із серії Awesome Ukraine, присвячений столиці України. Відтепер завдяки київській компанії SmartAdventure проект Awesome Kyiv отримав iOS-додаток для користувачів смартфонів та планшетів Apple.

У видавництві говорять, що ставили за мету розповісти про нові способи досліджень знайомого всім і одночасно невідомого Києва:

«— Його історія, зелені парки і приховані острови вздовж широкого Дніпра дають можливість нескінченних досліджень. Тінисті алеї спокушають любителів прогулянок. Це місто гультяїв. Поетів. Бізнесу.

Іноземці зможуть робити пару кліків і одразу ставати інсайдерами. За допомогою цього додатку ми раді поділитися нашою любов’ю до Києва! Awesome Kyiv – це проникнення у місто, яке ми обожнюємо – прекрасне, захоплююче і дивне».

В додатку є інформація про основні історичні події, відомих і талановитих жителів, мистецтво, культуру, спорт, літературу, традиції та улюблену вуличну їжу киян. Повна версія Awesome Kyiv налічує 80 статей і GPS-локацій таємних місць і прогулянок. Також у додатку міститься цікава підбірка культурних і мистецьких заходів.

Розробка нових мобільних додатків для українських користувачів — одна із новин цього тижня. Нагадаємо, раніше ми повідомляли про запуск першого українського мобільного додатку для дітей, котрі хворіють на цукровий діабет першого типу.

Джерело: прес-служба видавництва «Основи»

Читайте также:

Новинки геймерської індустрії з виставки CES 2024

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

Все найцікавіше, що показала Apple на WWDC 2023

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023