Гарвардський курс програмування від Prometheus вже стартував в інтернеті та офлайн

Стартував перекладений українською мовою легендарний курс Гарвардського університету CS50 «Основи програмування», на який вже встигло зареєструватися 55 тис слухачів.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50. Станом на 2015 рік офлайн-версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті. Курс розрахований як на повних новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.

Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням. Серед партнерів, котрі допомогли запустити курс — автори перекладу із Львівської ІТ Школи та компанії SoftServe, низка національних вишів, мережа центрів розвитку підприємництва та інновацій iHUB, а аткож різноманітні громадські організації.

Набір в офлайн-групи для вивчення вже закрито; а от онлайн ви ще можете долучитися до програми. Раніше ми публікували інтерв’ю із керівником платформи Prometheus, з якого ви можете дізнатися про подальші плани проекту.

Джерело: сторінка Prometheus у Facebook

Читайте также:

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

У британському університеті з’являться лектори-голограми

Новинки геймерської індустрії з виставки CES 2024

7 найбільш затребуваних мов програмування 2024 року