У Львові з’явилась інтерактивна мапа для бажаючих здати батарейки

В мережі опубліковано нову інтерактивну мапу «Куди здати відходи у Львові». На мапі можна знайти точки приймання ламп денного світла, батарейок, макулатури, тканин і ганчір’я.

На карту нанесено декілька інтерактивних «шарів», кожен з яких відповідає тому чи іншому виду відходів. Щоб переглянути пункти, де приймають ті чи інші побутові відходи, достатньо позначити потрібний шар на карті, а решту шарів деактивувати. Для отримання повної довідки слід натиснути на значок конкретного пункту на мапі.

Шар, що позначений «будиночками», означає пункти приймання різних видів відходів в одному місц. Для збільшення чи зменшення інтерактивної мапи достатньо поскролити вниз-вверх мишкою чи тачпадом. Автори із видання «Велика Епоха» визнають, що на мапі можуть бути неточності та помилки — і обіцяють працювати над їхнім виправленням. Зауваження приймаються на електронну скриньку info@epochtimes.com.ua

Раніше ми публікували добірку інтерактивних карт, які демонструють, де можна утилізувати батарейки, акумулятори та сміття в різних містах України.

Джерело: «Велика Епоха»

Читайте также:

Ексурсія по фабриці з переробки батарей. Відео

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж