GISMETEO та FunTicket почали страхувати мешканців Києва від поганої погоди

GISMETEO.UA, страхова компанія «Дека Іншуренс» і подарунковий сервіс FunTicket об’єднались для надання українським користувачам нової послуги – страхування від поганої погоди.

Страхування працює наступним чином: за 33 грн оформлюється електронний страховий поліс на сайті Good Weather, або через сайти компаній, що забезпечують надання послуги. Необхідно вказати час та дату події під відкритим небом, яку бажаєте застрахувати. Сума страхового покриття складає 1000 грн – на цю суму користувач отримає компенсацію у вигляді подарункового сертифікату FunTicket.

123

Щоб отримати компенсацію у випадку погіршення погоди (дощ, сніг) на час застрахованої події на природі клієнт зі смартфону підтверджує страховий випадок і обирає бажаний спосіб компенсації з запропонованих варіантів. Наразі доступні: візит в ресторан японської кухні, похід до кінотеатру, гра в боулінг. Сертифікат FunTicket на обрану компенсацію надсилається в SMS чи MMS-повідомленні на вказаний при оформленні полісу номер телефону.

456

Електронний страховий поліс підписаний цифровим підписом і має таку ж юридичну силу, як і оформлений на паперовому носії. На даний момент пілотна версія запущена в Києві, після успішного тестування Good Weather буде масштабовано на всю Україну. Якщо погана погода застала вас в дорозі, завжди можна викликати «Uber для елітних клієнтів» – компанія Blacklane, що надає послуги професійних водіїв, трансфер та авто еліт-класу почала працювати в Україні.

Джерело: прес-служба проекту Good Weather

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023