Розумний одяг для йоги допоможе правильно виконувати вправи вдома

Розробник TuringSense представив лінію розумного одягу для йоги Pivot Yoga, який повинен допомогти коригувати рухи для правильного виконання вправ без допомоги інструктора.

Комплект складається з топа і легінсів та оснащений невеликими датчиками. Одяг Pivot Yoga схожий на звичайні речі для йоги і не відрізняється від них по догляду, але при цьому підтримує бездротове з’єднання з мобільним додатком компанії.

Сервіс включає онлайн-відеоуроки, під час яких на екрані за допомогою даних датчиків відтворюється модель тіла користувача в режимі реального часу. Це повинно дозволити порівнювати власні рухи з тими, що показує інструктор, і усувати недоліки.

З додатком можна взаємодіяти за допомогою голосу. Наприклад, він сповістить користувача про те, що встановив з’єднання з одягом, після чого можна приступити до занять, давши команду «Почати».

У голосового помічника можна запитати, як правильно виконати той чи інший рух, і він підкаже користувачеві, як саме слід змінити положення тіла, наприклад «посуньте праву руку на шість дюймів».

Використовувати додаток можна через Apple TV, будь-які пристрої, сумісні з Chromecast, телевізор Samsung, починаючи з 2013 року випуску. Також його можна під’єднати через HDMI.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: The Verge

Читайте также:

3D-друк, рослинна шкіра та біорозкладні кросівки: у пошуках екологічної альтернативи взуття

Пристрій для усвідомлених сновидінь дозволить працювати навіть уві сні

Ентузіасти вбудували телевізор у футболку. Як це виглядає?

Samsung анонсує Galaxy AI з функцією перекладу дзвінків у реальному часі