Що подивитися на вихідних? Netflix розповів про найпопулярніші серіали та фільми серед своєї аудиторії

Стрімінговий сервіс Netflix розкрив дані про найбільш популярні шоу і фільми платформи за третій квартал 2020 року.

Серіали

Хітом номер один на Netflix, за виробництво якого сам сервіс не відповідав, став серіал «Кобра Кай», спін-офф серії фільмів «Хлопець-каратист», придбаний у YouTube. Серіал подивилося близько 50 млн осіб протягом перших чотирьох тижнів. Третій сезон «Кобра Кай» повинен вийти в наступному році.

За ним йде серіал «Сестра Ретчед», в жанрі драма і жахи, який подивилися 48 млн користувачів. Другий сезон вже в розробці. Супергеройський серіал «Академія Амбрелла» подивилися 43 млн осіб, а «Люцифер» — 38 мільйонів.

Всі ці проєкти регулярно входили в ТОП-10 списків Netflix в США, Великобританії та інших країнах.

Фільми

Найпопулярніші фільми Netflix показали, що аудиторія сумує за блокбастерам, виробництво багатьох з яких відклали через коронавирус. Бойовик з Шарліз Терон у головній ролі «Безсмертна гвардія» набрав 78 млн переглядів, а фільм з Джеймі Фоксом про надздібності «Проект Power» — 76 мільйонів переглядів.

У цьому кварталі глядачів також залучили документальні фільми Netflix: проєкт «Американське вбивство: Сім’я по сусідству» і фільм про соцмережі «Соціальна дилема» набрали 52 млн і 38 млн переглядів відповідно. Людям найбільше подобаються кримінальні шоу в жанрі true crime (справжні злочини).

Кращим оригінальним фільмом Netflix року може стати «Суд над чиказькою сімкою». Картина заснована на реальних подіях і вийшла 16 жовтня.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Techradar

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік