Music Fingers — музика на кінчиках пальців

У лютому команда розробників з Мадрида опублікувала на краудфандинговій платформі Kickstarter проєкт музичного інструменту, що носиться Music Fingers в формі наперстка.

Як тільки ви чуєте звуки музики, пальці перетворюються в музичні інструменти, які відстукують ритм по поверхні, і не важливо, де ви в цей час перебуваєте — у себе вдома, в автомобілі, в офісі або на вечірці.

Новий пристрій під назвою Music Fingers (Музичні пальці) за допомогою Bluetooth з’єднується з однойменним додатком, встановленим на смартфон, після чого користувач, забиваючи пальцями ритм, може виконувати улюблені композиції. При цьому додаток дозволяє використовувати звучання різних музичних інструментів.

Фізичні, засновані на жестах пристрої для виконання музики є дуже цікавим напрямком, проте до цього часу жоден з таких пристроїв не затримувався на ринку надовго. Більшість виробників подібних пристроїв фокусуються на двох цілях — зробити виконання музики доступним для людей, які не володіють навичками музикування, або надати музикантам більш виразні засоби виконання. Додаток Music Fingers більше підходить для людей першої категорії, хоча цілком може використовуватися і професійними виконавцями.

Якщо думка про музикування за допомогою пари Music Fingers здається вам привабливою, попереднє замовлення на пристрій можна оформити вже зараз на платформі Kickstarter. Ціни стартують від €64 за комплект, що складається з двох пристроїв і акумуляторної батареї, при цьому перші відправки заплановані на липень цього року.

Розробники на сьогодні зібрали $13400 на виробництво пристрою, їх мета – $ 27168.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Kickstarter

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

ШІ музика: як стартап Suno робить створення пісень доступним кожному

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Новий мобільний пристрій на базі штучного інтелекту, який обіцяє нам революцію