«Нова Пошта» буде доставляти товари в 200 країн світу

Компанія «Нова Пошта» оголосила про вихід на міжнародний ринок, для чого було запущено «дочку» Nova Poshta International — вона буде забезпечувати доставку вантажів та кореспонденціх в 200 країн світу.

На першому етапі новою послугою можна буде скористатися лише у Києві. За рік, восени 2016-го, обіцяють відкрити доставку для усієї України. Відправлення вагою до 70 кг можна буде відправити з України та отримати в Україну протягом 3-7 днів; вантажі вагою від 70 кг до 1 т Nova Poshta International обіцяє доставляти між нашою державою та 28 країнами Європи, а також Молдовою та Грузією протягом 7 днів.

Як стверджує гендиректор Nova Poshta International Тимур Коган, вартість відправки документів вагою до 0,5 кг в Європу складе $18, до країн Північної Америки — $20, відправлення вагою до 22 кг в Європу — не менше $34. Підготовка до виходу на міжнародний ринок велась впродовж півтора років; в запуск було інвестовано декілька мільйонів доларів власних коштів «Нової Пошти». Керівництво міжнародної компанії оцінює свій ринок у 1.8 млн відправлень та $200 млн (за даними 2014 року). Очікується, що протягом наступних 4 років Nova Poshta International виросте вдвічі, здобувши частку в 20% на ринку міжнародної доставки.

Нагадаємо, не так давно «Укрпошта» пообіцяла доставляти замовлення з інтернет-платформ Amazon та eBay за прискореною процедурою.

Джерело: delo.ua

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

Доставка їжі безпілотником стало вже повсякденним життям в Шеньчжені

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Майнінг підвищує забруднення повітря та вартість електроенергії