На Practical CyberSecurity Days в NAU HUB розкажуть, як стати «білим» хакером

У Києві відбудеться форум Practical CyberSecurity Days, присвячений кібербезпеці, «білому» хакерству та іншим аспектам збереження персональних та комерційних даних в інтернеті. Подія триватиме два дні, 20-21 квітня, заплановано як лекції спікерів, так і проведення воркшопів. Подію організовує Наукове співтовариство Національного авіаційного університету.

Фахівці з різних сфер розкажуть, що таке кібербезпека на практиці і як не стати жертвою хакерів. Будуть представлені такі компанії: Luxoft, Shalb, Cipher, Hideez і KievInfoSecurity. Учасники отримають можливість підняти рівень своїх знань про інформаційну безпеку, познайомитися з професіоналами та отримати нові практичні навички.

Оскільки кількість місць на заході обмежена, необхідна попередня реєстрація за посиланням. З програмою виступу та іменами спікерів можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що 25 квітня відбудеться 10-й ювілейний iForum — найбільша офлайн-конференція України, присвячена онлайну. Читайте матеріал про найцікавіші доповіді заходу.

Читайте также:

5 причин, чому Web 3.0 менш безпечний, ніж Web 2.0

10 найстрашніших комп’ютерних вірусів в історії

Захист персональних даних українців залишається одним із найбільших викликів у кібервійні росії проти України

Звіт «Туман війни» від Google або як війна в Україні змінила ландшафт кіберзагроз