Гіроскутери в минулому! Чекаємо електроролики SegwayDrift W1 e-Skates

Компанія Segway-Ninebot продовжує розвиватися на ринку персонального електротранспорту. Вже незабаром компанія випустить приємний технологічний сюрприз для любителів покататися на роликах – SegwayDrift W1 e-Skates. Винахід представляє собою електроролики з технологією автоматичного балансування Segway, що дозволяє ролерам якісно вирізнятися на загальному фоні.

Технології майбутнього

Фітнес, агресиви та попарні ролики вже в минулому. В 2018 у тренд входять електричні ролики на зміну класичним. Технологія майбутнього SegwayDrift W1 e-Skates подарує Вам незабутні враження. Гаджет сподобається всім, хто захоплюється новітніми технологіями та надає перевагу активному відпочинку. У мережі вже зараз активно ведуться суперечки на тему «Чи приживеться новинка у любителів компактних засобів пересування?». Ми думаємо − це чудова альтернатива гіробордам та іншим видам електричного транспорту.

Дизайн та безпека

Серед особливостей чорно-білих електророликів SegwayDrift W1 e-Skates варто виділити зручність у транспортуванні. Вони мають малу вагу та компактні розміри.
Крім того, вони зручніші за звичайні ролики. Колеса електророликів SegwayDrift W1 e-Skates спроектовані таким чином, що при бажанні, можна їх стабілізувати та полегшити керування. Комфорт під час руху забезпечують накладки з якісного матеріалу для надійного кріплення із взуттям. З новою моделлю від Segway можна бути спокійним за себе та свої коліна. Електроролики SegwayDrift W1 цілком безпечні, що підтверджують різноманітні сертифікати якості, наприклад, UL і СЕ.

Презентація у Берліні

Презентація роликів від Segway відбудеться у Берліні на IFA 2018. Там же, на місці, у всіх бажаючих буде можливість протестувати новинку. Прес- конференція розробників відбудеться 30 серпня, о 10.00 на стенді Segway.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Джерело: Segway

Читайте также:

Електролітак компанії Doroni святкує свій перший пілотований політ

Розумні сонцезахисні окуляри для мотоциклістів від BMW

Як Web 3.0 може покращити взаємодію між фанатами та спортивними лігами

«Тостер розміром з людину»: як виглядає самоврядний автомобіль від Zoox