Samsung анонсує Galaxy AI з функцією перекладу дзвінків у реальному часі

Компанія Samsung оголосила про свою прихильність до штучного інтелекту, випустивши нову платформу штучного інтелекту «Galaxy AI», покликану покращити можливості використання смартфонів для користувачів по всьому світу. Він є конвергенцією технологій штучного інтелекту на пристроях, розроблених Samsung, і хмарних рішень, що виникли в результаті партнерства всередині галузі.

Лише кілька днів тому Samsung Research представила Gauss, свою першу модель генеративного штучного інтелекту, під час Samsung AI Forum 2023, що проходив у Сеулі.

Дзвінок AI Live Translate: долаючи мовні бар’єри

В основі цієї інновації лежить AI Live Translate Call – вбудована функція телефонної програми Samsung, яка забезпечує переведення телефонних розмов на льоту. Компанія запевняє, що переклади як аудіо, так і текст будуть оброблятися в реальному часі на пристрої. Це означає значний крок на шляху Samsung до того, щоб зробити спілкування в реальному часі різними мовами простим і безперешкодним.

Інтеграція та можливості на майбутнє

Очікуваний запуск функцій Galaxy AI, який, як передбачається, відбудеться на початку наступного року, передбачає інтеграцію з серією смартфонів Samsung Galaxy S24. Крім того, на нещодавньому заході було продемонстровано нову модель генеративного штучного інтелекту Samsung Gauss AI, що вказує на те, що вона може стати наріжним каменем лінійки Galaxy S24.

Система Gauss складається з трьох окремих модулів: Samsung Gauss Language, Samsung Gauss Code та Samsung Gauss Image, кожен з яких виконує певні функції, спрямовані на оптимізацію ефективності та креативності у технологічних програмах. Samsung Gauss Language служить генеративною мовною моделлю з можливостями, що простягаються від допомоги у написанні до узагальнення документів та мовного перекладу.

Ці досягнення ставлять Samsung у пряму конкуренцію таким компаніям, як Google та Apple, які також вкладають значні кошти у функції штучного інтелекту для своїх екосистем пристроїв.

Перехід Samsung до розширеної підтримки штучного інтелекту для мобільних пристроїв узгоджується з ширшими галузевими тенденціями, які надають пріоритет інтелектуальним функціям як ключові відмінності. Технічний гігант має намір надати користувачам покращені мобільні можливості, що характеризуються надійною безпекою та конфіденційністю відповідно до стандартів бренду Galaxy. Прагнення штучного інтелекту також проявляється у появі нового обладнання, орієнтованого на штучний інтелект, що підкреслює висхідну конкуренцію в цьому секторі.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Medium

Читайте также:

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

Nvidia представила новий надпотужний чіп для штучного інтелекту

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Що чекає штучний інтелект у 2024 році: 4 головні тренди від MIT