TEDxKyiv відбудеться 13 грудня 2015 року

Восьма конференція TEDxKyiv відбудеться 13 грудня в КВЦ «Парковий» у столиці України. Організатори присвятили цьогорічний київський TEDx варіативності сценаріїв життя та здатності окремих людей збудувати єдине ціле — для нової якості життя.

Цього року географію гостей події розширено: крім українських спікерів, на сцені будуть гості з Грузії, Швеції, Естонії, США та Ізраїлю. Понад 10 доповідей мають змусити присутніх переосмислити поняття відповідальності — у професії, місті, світі, перед самими собою, говорять представники оргкомітету:

«— Ми будемо комбінувати біологію, генетику та природу аби зрозуміти як довго та щасливо жити, також поговоримо про те, як стати частиною глобального руху та чому крапля в океані — це досі важливо для побудови нового українського суспільства. Ми разом прослідкуємо, що керує українцями під час їх життєвих виборів і що це означає для країни, спробуємо визначити чи може бути сторітелінг з продовженням, протестимо кожного на рівень внутрішнього популізму та отримуємо ще один вимір поняття “демократії”, і це лише для початку.

Останні два роки ми з вами перебуваємо у скаженому темпі подій, адже те, що відбувається з Україною, для деяких інших країн – не відбудеться ніколи. Ми з вами ті, хто вірить, знає і діє, бо неможливо лишатися осторонь, коли є шанс будувати нове. Аби продовжувати темп, аби знайти нову порцію натхнення, ідеї, людей – потрібен імпульс. Імпульс – це той місточок, що дозволить винести всі внутрішні ідеї на зовнішній вимір».

Вартість квитків для відвідувачів складає 800 грн; усі деталі можна дізнатися на сайті TEDxKyiv.

Восени ми розповідали вам про те, що українські спікери мали можливість подати заявку на виступ в рамках канадської TED-конференції.

Джерело: сторінка події у Facebook

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023