Найкращі технологічні подарунки

Традиційна добірка технологічних подарунків до свят від нашої редакції. P.S. Для зручності ми розділили перелік по категоріях.

Технологічні подарунки для жінок

PopSocket Grip, $10.00

Тримач PopSocket дозволяє легко тримати навіть великі телефони, незалежно від того, наскільки маленькими є ваші руки. Ручки приклеюються майже до будь-якого чохлу для смартфонів. PopSockets представлені у багатьох кольорах та стилях, тому ви обов’язково знайдете саме той, який сподобається.

Док-принтер для фотографій зі смартфона від Kodak, $139.99

Завдяки цьому портативному док-принтеру, сумісному з Android та iOS пристроями, можна друкувати фотографії 4×6 безпосередньо з вашого телефону. Приємні спогади та зменшення навантаження на додаток Галерея.

Leaf Urban та Leakra Chakra від Bellabeat, від $71,00

Bellabeat роками виготовляє розумні прикраси; Leaf Urban та нова Leaf Chakra є чудовими варіантами подарункових ідей. Розумні прикраси Bellabeat – намисто, браслет чи брошка – не лише виглядають казково, але й мають багато розумних функцій. Leaf Urban та Leaf Chakra можуть відстежувати активність, дихальні вправи на уважність та фази сну. До того ж, тихий будильник зробить процес пробудження приємним. Серед продуктів компанії є новий трекер Leaf Crystal, який має кристал Swarovski за $199,00.

Мармуровий бездротовий зарядний пристрій від Richmond&Finch, $65.00

Бездротовий зарядний пристрій та елегантний елемент декору в одному. Практичний та естетичний подарунок.

Wi-Fi LED Beam Kit від LIFX, від $113.99

У комплекті є шість світлових променів, які можна розташувати на стіні, щоб створити акцентне освітлення у своєму будинку. У додатку можна вибрати, які кольори зображати променями, і перетворити свій простір на виставку мистецтва. Підіймає настрій та прикрашає інтер’єр.

Smart Vanity Mirror з освітленням та динаміками від Impressions Vanity, $95.00

Це дзеркало з Bluetooth-динаміком, світлодіодним освітленням, USB-зарядним пристроєм та динаміком, додає дещо особливого в ранкову рутину будь-якої зайнятої жінки.

Гібридний смарт-годинник від Fossil, $215.00

Чудовий подарунок для тих, хто не є шанувальником смарт-годинників, але хоче мати підключення до свого смартфона. Fossil Carlie приховує високотехнологічні особливості всередині класичного, привабливого, простого аналогового корпусу годинника. Цей годинник може вібрувати при отриманні сповіщень, дозволяє підлаштовуватися під різні часові пояси, відстежує фітнес-звички й пробуджує приємною мелодією (звуком). У комплекті також є змінні рамки – легко підібрати до будь-якого вбрання.

AeroGarden від Harvest, $160.05

Хто не любить свіжу зелень? Сад від AeroGarden не є надто високотехнологічним, але його актуальність та цінність полягає у тому, що він використовує гідропоніку, щоб швидко вирощувати смачні трави та іншу продукцію без особливих зусиль з вашого боку. Все, що потрібно зробити, щоб виростити трави, – це висипати стручки насіння в сіялку, регулярно додавати воду і включену рослинну їжу час від часу. Рештою переймається AeroGarden, подаючи світло за графіком, переміщуючи воду і попереджаючи власницю, коли потрібно більше. Smart Garden 9 від Click & Grow є гарною альтернативою вищезгаданому AeroGarden.

Міні-холодильник від Cooluli $59,95

Зберігайте всі свої косметичні засоби – від сироватки до кремів та вашого надійного нефритового валика – в компактному міні-холодильнику, який дозволить зберегти правильну температуру.

Окуляри від синього світла, від Quay x Chrissy Teigen, $55.00

Стильні окуляри з лінзами, що блокують шкідливе для наших очей синє світло. Вкрай актуальний подарунок, адже ми часами дивимося в екрани смартфонів та планшетів.

Подарунковий набір Everything Holiday Edition Box, від Polaroid Originals, $129,99

Святковий подарунковий комплект від Polaroid містить усе необхідне для того, щоб наробити безліч фотокарток-спогадів в олдскульному стилі.

Чохол для смартфона для iPhone and Samsung від Case-Mate, $10.00

У Case-Mate є низка чохлів для телефонів iPhone та Samsung, тому ви обов’язково знайдете той, який відповідатиме вашому стилю та смаку. Класичний шкіряний, прозорий, з паєтками, блискучий або покритий справжніми пресованими квітами – без чохла ви не залишитесь.

В’язані технологічні рукавички, $29.00

Уникайте обмороження за допомогою тачскрин і текст-френдлі рукавичок, які дозволяють вам зігрітись під час використання телефону. У відомого бренду Ugg також є чудові рукавички, що збережуть ваші руки в теплі, але їх ціна істотно більша: $155.00.

Kindle Paperwhite, $89.99

Для тих, хто любить читати, електронна книга Kindle’s Paperwhite пропонує доступ до тисяч книг, газет та аудіокниг та дозволяє насолоджуватися ними будь-де.

Програвач Voyager Turntable від Crosley Radio, $71.96

Чудовий подарунок для поціновувачів ретро. Voyager Turntable не лише прикрасить інтер’єр, а й дозволить на час відключитися від усіх розумних гаджетів.

Настільний годинник від philips lights, $119.95

Прокидатися під гучний дзвін годинника – не найприємніший досвід, тому будильник Philips Wake-Up Light є надзвичайно приємним подарунком. Він використовує кольорове моделювання сходу сонця, щоб поступово розбудити вас за проміжок часу від 20 до 40 хвилин до того, як ваш традиційний будильник почне розриватися. Також можна обрати між п’ятьма різними звуками природи, тому отримувачу подарунка не доведеться мати справу з тремтливим сигналом. Можна використовувати як лампу для читання.

Ember Mug, $129.95

Завдяки чашці Ember улюблений гарячий напій ніколи більше не охолоне. У додатку можна вибрати точну температуру, і кружка буде тримати його при цій температурі до 80 хвилин. Сама кружка виготовлена з нержавіючої сталі, що покрита керамікою.

Комплект об’єктивів для камери смартфону від Оlloclip, $79,99

Риб’яче око, ширококутний та макрооб’єктивів додаватимуть цікавих ефектів до ваших фото. Комплект обє’ктивів від Оlloclip зручний та простий у використанні.

Для чоловіків

Anker PowerCore II 20000, $59.99

Anker PowerCore II 20000 – акумулятор значного розміру з великою потужністю, якій підійде для зарядки двох мобільних пристроїв одночасно. Ця кишенькова електростанція також має можливості швидкої зарядки, тому для до повної зарядки не знадобиться багато часу.

Багаття від BioLite, $199.95

Biolite FirePit – це портативне багаття, яке використовує з’єднання Bluetooth, повітряні струмені та мобільний додаток для контролю висоти полум’я та променистого тепла. Цей пристрій робить ідеальним подарунком для людини, що працює на свіжому повітрі, у вашому списку, а також приносить вулицю у 21 століття, як жоден інший подарунок не може.

8Bitdo SN30 Pro +, $49.99

Геймпад 8Bitdo SN30 Pro + для ПК та Nintendo Switch надає деяку ностальгічну привабливість свого попередника, але пропонує більш комфортний дизайн і безліч користувацьких налаштувань.

Ігрова гарнітура Logitech G432, $39.99

Logitech G432 – функціональна ігрова гарнітура, що має 7.1-канальну звукову карту USB для використання з ПК. Приємне рішення за свою вартість.

Shure SE215 Wireless, $79.00

Бездротові навушники Shure SE215 пропонують одні з найкращих звукових характеристик Bluetooth, за суму, меншу за $200. Ці навушники-кладки надійні та комфортні, а також пропонують пасивне зменшення шуму.

TappLock one+, $99.00

Tapplock one + – це міцний розумний замок, який можна відкрити за допомогою програми, відбитків пальців або спеціального коду Морзе. Цей гаджет пропонує декілька варіантів доступу для гостей і має хороший ресурс акумулятора.

Кавоварка Behmor Brewer

Behmor Brewer – підключена кавоварка, якою ви можете керувати зі свого смартфону. Вона зробить чудову філіжанку кави, використовуючи різноманітні температурні режими та інші хитрощі.

Клавіатура Logitech K480, $26,99

Багатофункціональна Bluetooth-клавіатура K480 від Logitech дозволяє підключати комп’ютер, телефон і планшет, які можуть використовувати різні платформи, до однієї клавіатури. Іноді така річ просто незамінна.

Для дітей

VTech Write & Learn Creative Center, $19.88

Заохочувати мистецтво до процесу розвитку дитини – вкрай важливо. І цей центр для малювання та письма дає дітям у віці від 2 до 7 років свободу витися так, і в такому темпі, як їм цікаво і зручно.

Wildluvs Juno My Baby Elephant, $49.97

На ринку багато іграшок, схожих на живих тварин. Але ця надзвичайно приваблива. Слоненя ворушить своїм хоботом (і рештою тіла), реагує на дотики та чхає дуже реалістично. Коли діти проводять з ним час, його особистість розвивається – воно втрачає початкову сором’язливість і стає більш грайливим. Підходить дітям від 5 років.

Розумний годинник VTech Kidizoom, від $42.74

Цей смарт-годинник зроблений спеціально для дітей! Завдяки цьому девайсу вони зможуть знімати відео та робити селфі, вчитися визначати час та відчувати себе дорослими.

Boost Creative Toolbox від Lego, $159.99

Любите роботів? Діти можуть програмувати цього хлопця годинами та відновлювати його знову і знову. Також розгляньте як варіант Lego Mindstorms EV3.

My First Lab Duo-Scope Microscope, $69.99

Діти люблять розглядати речі зблизька, і чим більше предмет дослідження, тим краще. Цей мікроскоп міцний та простий у використанні.

smART Pixelator, $49.00

Ці цікава іграшка допоможе вашій дитині проявити креативність під час створення власних невеликих шедеврів.

P.S. Гендерний розподіл є умовним, деякі подарунки сподобаються як чоловікам, та і жінкам.

ВАРТО ЧИТАТИ:

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік

10 інструментів, які допоможуть знайти та видалити найбільші файли на диску