У Києві почали випускати іграшкові моделі авто та літаків українського виробництва

Не лише діти, але й дорослі люблять колекціонувати іграшкові моделі авто. Саме для них з 23 листопада у продажу з’явились моделі українського виробництва під торговою маркою «КУМ» — «Колекційні Українські Моделі».

До серії входять моделі української військової техніки, що використовується в зоні АТО; історичні моделі; сучасні моделі авто цивільного призначення. Виробляють всі їх в Україні; лінійка налічує 30 моделей, щотижнево обіцяють додавати 5-6 нових зразків.

Окрім авто, також передбачено випуск моделей літаків, в першу чергу — українського виробництва: АН-178, АН-158 та АН-148; а також фігурок та солдатиків в масштабі 120 мм та 54 мм. Серія фігурок (за даними інсайдерів) представлятиме всю історію України – від князів Олега та Аскольда до героїв сучасності — захисників Донецького аеропорту (відомих як «Кіборги»). Продаватимуть колекції в магазинах торгової мережі «Будинок Іграшок».

На зауваження користувачів соцмереж, що моделі схожі на німецького виробника, представник бренду оприлюднив інформацію про те, що це німецький виробник замовляє випуск автомоделей у київського заводу:

Придбати новинку поки що можливо лише у Києві, немає даних про запуск продажів через інтернет-сайт:

Нагадаємо, раніше український конструктор механічних іграшок Ugears успішно дебютував на Kickstarter.

 

Джерело: Facebook представника компанії-виробника

Читайте также:

Новинки геймерської індустрії з виставки CES 2024

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж