«Укрпошта» випустить власний мобільний додаток для e-commerce

Програма електронної комерції ECOMPRO, впровадження якої «Укрпошта» розпочала з липня цього року, дозволить онлайн-продавцям набагато легше пересилати свої товари через відділення поштової служби. ЕCOMPRO є програмою Всесвітнього поштового союзу (ВПС), яка передбачає новий глобальний комплексний проект розвитку електронної комерції.

Як зазначено в прес-релізі «Укрпошти», ВПС допомагає поштовим адміністраціям країн-учасниць формувати якісні, інтегровані поштові продукти та мережі, орієнтовані на сучасні потреби споживачів. В рамках співробітництва із цією міжнародною організацією та впровадження нових стандартів до кінця 2015 року «Укрпошта» планує випустити власний офіційний мобільний додаток для відстеження відправлень клієнтами та використання карти поштових відділень по Україні.

«Укрпошта» випустить власний мобільний додаток для e-commerce

В 2016 року в планах компанії — підключення до цього додатку мобільного сервісу відстеження за відправленнями ВПС. До стратегічних напрямів діяльності «Укрпошти», передбачених на 2016 рік, належить і створення окремого інтернет–майданчика для торгівлі і спілкування офлайн- та онлайн-продавців. Товари можна буде розмістити у захищеному Глобальному репозиторії ВПС для поштових електронних магазинів.

«Укрпошта» також запустила цього літа перекази між банківськими картками.

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023